İKÜ İklimlendirme Teknolojisi Öğrencileri Frigoblock’u ziyaret etti Reviewed by Momizat on . Frigo Block Soğutma Sistemleri ve İSKAV tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik kapsamında İstanbul Kültür Üniversitesi TBMYO İklimlendirme ve Soğutma Te Frigo Block Soğutma Sistemleri ve İSKAV tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik kapsamında İstanbul Kültür Üniversitesi TBMYO İklimlendirme ve Soğutma Te Rating: 0
You Are Here: Home » Türkçe » İKÜ İklimlendirme Teknolojisi Öğrencileri Frigoblock’u ziyaret etti

İKÜ İklimlendirme Teknolojisi Öğrencileri Frigoblock’u ziyaret etti

Frigo Block Soğutma Sistemleri ve İSKAV tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik kapsamında İstanbul Kültür Üniversitesi TBMYO İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi öğrencileri, Frigo Block’un Hadımköy merkez ofisini ziyaret etti.

30 Kasım 2017 Perşembe günü düzenlenen ziyarette, farklı sınıflarda bulunan İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi öğrencileri, Hadımköy merkez ofisinde bulunan yönetim birimleriyle beraber, ar-ge merkezi ve ürün sergi salonunu gezerek, teoride öğrendiklerinin profesyonel hayatta nasıl birer uygulamaya dönüştüğünü ve mezuniyetten sonra nasıl bir iş ortamında bulunacaklarını görme şansı buldu.

Öğrencilerle birlikte İKÜ TBMYO İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı Başkanı Öğr. Gör. H. Serpil Karakuş, Öğr. Gör. Yasemin Kabataş ve Öğr. Gör. Osman Koç da ziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Levent Aydın ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldular. Aydın, öğrencilerin soğutma sektörüyle ilgili sorularını yanıtlarken, Türkiye’deki ve Dünya’daki iklimlendirme sektörüne yönelik gelişmeler hakkında da değerli bilgiler paylaştı. Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen sohbette Aydın, tek tek öğrencilerin gelecek planları hakkındaki görüşlerini aldı ve onlara neler yapmaları, nasıl hazır olmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Yaklaşık 3 saat süren ziyaret sonunda, öğrencilere unutamayacakları bir deneyim yaşatmak için, ürün sergi salonunda bulunan blast freezer(şoklama ünitesi) çalıştırılarak, mobil konteyner soğuk oda -40°C şoklama derecesine indirildi ve merak eden öğrenciler birkaç saniye de olsa dondurulmuş oda içerisine girerek  -40°C’yi iliklerine kadar hissettiler.

 

 

About The Author

Number of Entries : 126

Leave a Comment

© 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Soğutma Firması

Scroll to top