Frigo Block “Cold Chain Expo Eurasia” da yer alacak. Reviewed by Momizat on . Dünya’da hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini aynı çatı altında toplayan Gıda Ürünleri v Dünya’da hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini aynı çatı altında toplayan Gıda Ürünleri v Rating: 0
You Are Here: Home » Soğutma Sistemleri » Frigo Block “Cold Chain Expo Eurasia” da yer alacak.

Frigo Block “Cold Chain Expo Eurasia” da yer alacak.

slider2

Dünya’da hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini aynı çatı altında toplayan Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood Istanbul bünyesinde bu sene ilk kez; Soğuk Zincir, Depolama Sistemleri, Soğutma, Havalandırma ve Lojistik Özel Bölümü “Cold Chain Expo Eurasia” yer alacak. 1 – 4 Eylül’de İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da fuar katılımcılarını profesyonel ziyaretçilerle bir araya getirecek olan bu özel bölüm; bölgenin soğuk zincir sektörüne yönelik ilk uzmanlaşmış etkinliği olarak Soğuk Zincir Hizmetleri, Soğuk Depolama ve Ekipmanları konusunda faaliyet gösteren firmaları tek çatı altında toplayacak.

Endüstriyel soğutma sektöründe 25 yılı aşkın süredir, dünya standartlarında soğutma cihazları üretimi yapan ve bu konuda sektöründe lider konumda bulunan Frigo Block Soğutma; fuar kapsamında Cold Chain bölümünde 5. Hall G514 numaralı stantta yerini alacak. Standında, en güvenilir soğutma sistemleri çözümleri sunan, lojistik soğuk depolamaya yönelik; split tip, monoblok tip, merkezi tip soğutma üniteleri ile evaporatör ve ultrasonik nemlendirme cihazlarını sergileyecek. Özellikle konteyner tip soğuk odaları ile, sektörde hizmet veren profesyonellerin ihtiyaçlarını en pratik ve ekonomik şekilde karşılayacak çözümler sunacak.

Ayrıca Frigo Group bünyesinde bulunan, diğer bir grup şirketi olan, endüstriyel soğutma projeleri taahhüt ve anahtar teslim hizmet sunan Frigo Mekanik’ten de yetkili kişiler Frigo Block standında yer alarak, konuyla ilgili sektör profesyonellerine ihtiyaç duydukları soğutma projeleri konusunda uygun çözümler sunacak.
İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuar 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

About The Author

Number of Entries : 126

Leave a Comment

© 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Soğutma Firması

Scroll to top