Frigo Group Tanıtım Filmi Yayında! Reviewed by Momizat on . Endüstriyel soğutma sektöründe 30 yılı aşkın süredir yer alan ve bünyesinde Frigo Block, Frigo Mekanik ve Frigo Soğutma’nın bulunduğu "Frigo Group" tanıtım film Endüstriyel soğutma sektöründe 30 yılı aşkın süredir yer alan ve bünyesinde Frigo Block, Frigo Mekanik ve Frigo Soğutma’nın bulunduğu "Frigo Group" tanıtım film Rating: 0
You Are Here: Home » Soğutma Sistemleri » Frigo Group Tanıtım Filmi Yayında!

Frigo Group Tanıtım Filmi Yayında!

sogutma-firmalari

Endüstriyel soğutma sektöründe 30 yılı aşkın süredir yer alan ve bünyesinde Frigo Block, Frigo Mekanik ve Frigo Soğutma’nın bulunduğu “Frigo Group” tanıtım filmi hazırlandı.
Yaklaşık üç buçuk dakika süren filmde, grubun her bir şirketine ait unsurlar yer alıyor.

Frigo Block Soğutma’nın Tekirdağ-Muratlı’da bulunan 12.000 m2 lik kapalı alana sahip üretim tesisleriyle başlayan görüntülerde, ürün çeşitliliği, çevreye dost cihaz üretimi, üretim sırasında yapılan titiz çalışma ve kontroller, ar-ge departmanının sürekli geliştirilen yenilikçi ürün tasarımları yanında ihracat noktaları, geniş bayi ağı ve zamanında, stoktan teslimatı, uzman çalışan kadrosu üzerinde duruluyor. Bu görüntülerin ardındansa anahtar teslim soğutma projeleri ve taahhüt hizmeti veren Frigo Mekanik’in yapmış olduğu projelerden örnek görüntüler ve örnek soğutma sistem tasarımları ekrana geliyor. Son olarak ise Frigo Mekanik’in müşterilerin 7 gün 24 saat boyunca sunduğu servis ve bakım hizmeti görüntüleri ile tanıtım filmi son buluyor.

Çekimleri farklı lokasyonlarda yapılan ve dron görüntüleriyle süslenen film, Frigo şirketler grubunun yaptığı eşsiz işlemleri özetler nitelikte. Tanıtım filmini Frigo Block kurumsal sitesinde, Frigo Mekanik ve Frigo Block’un linkedin, twitter, facebook gibi sosyal platformlarında izlemek mümkün.

Frigo Group Tanıtım Filmi:

About The Author

Number of Entries : 126

Leave a Comment

© 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Soğutma Firması

Scroll to top