Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı Reviewed by Momizat on . Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı HVAC sektörünün Türkiye’de düzenlenen en köklü ve en prestijli fuarı Isk-Sodex İstanbul 2016 geçtiğimiz 4-7 Mayıs ta Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı HVAC sektörünün Türkiye’de düzenlenen en köklü ve en prestijli fuarı Isk-Sodex İstanbul 2016 geçtiğimiz 4-7 Mayıs ta Rating: 0
You Are Here: Home » Soğutma Sistemleri » Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı

Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı

Frigo Block, ISK-SODEX 2016 Fuarına Katıldı

HVAC sektörünün Türkiye’de düzenlenen en köklü ve en prestijli fuarı Isk-Sodex İstanbul 2016 geçtiğimiz 4-7 Mayıs tarihlerinde CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Yerli ve yabancı pek çok sektör ziyaretçisini buluşturan fuar, geçen yıllarda olduğu gibi sektörün nabzını tuttu. İki yılda bir düzenlenen fuarda, firmalar birbirinden farklı ve yenilikçi ürünlerini görücüye çıkardı.

Soğutma Sektörün de 25 yılı aşkın zamanda faaliyet gösteren ve yeni gelişmelere imza atan Frigo Block ise fuara 2 yeni cihaz ile katıldı. Bunlardan ilki ve en önemlisi, tamamen kendi ar-ge mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan, karbondioksit kaskat soğutma sistemi. İçerdiği akışkanlar sebebiyle doğaya dost, depolanan ürüne zarar vermeyen, düşük enerji tüketimi ile yüksek verimli soğutma imkanı sağlayan sistem, geleceğin vazgeçilmez teknolojilerinden olacak.

Fuarda tanıtılan ikinci yeni ürün ise hava kaynaklı ısı pompası oldu. Dünyada yeni teknolojiler tasarlanırken en önemli kriterlerden biri enerjinin verimli kullanılmasıdır. Bu ünite, soğutma fonksiyonu esnasında kondenserde oluşan atık ısının kış aylarında ihtiyaç olacak ısıtma amacı ile kullanılması esasına dayanmaktadır. Böylece dış ortama atılacak olan enerji geri kazanılmış olmaktadır.

Geniş uzman kadrosu ve son teknoloji ürünleriyle, Frigo Block ürünleri ve standı, özellikle üniversite öğrencileri, akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz. –>> www.frigoblock.com.tr 

About The Author

Number of Entries : 126

Leave a Comment

© 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Soğutma Firması

Scroll to top