Frigo Block Avrasya’nın en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX 2018’de Reviewed by Momizat on . Avrasya'nın en önemli ve en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX,  2018 yılında yeni lokasyonu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasınd Avrasya'nın en önemli ve en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX,  2018 yılında yeni lokasyonu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasınd Rating: 0
You Are Here: Home » Türkçe » Frigo Block Avrasya’nın en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX 2018’de

Frigo Block Avrasya’nın en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX 2018’de

Avrasya’nın en önemli ve en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX,  2018 yılında yeni lokasyonu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında  düzenlenecek.

Isıtma, soğutma, havalandırma, yalıtım, tesisat gibi iklimlendirme sektörünün her bir kolundan firmaların yer alacağı fuarda, Frigo Block ve grup firması Frigo Soğutma her yıl olduğu gibi bu yıl da boy gösterecek.

Yeni fuar yeri, yeni tarih, yeni ürün ve hizmetler, yeni bir yılın başlangıcı derken, Frigo Block da sektöründe pek çok yeniliğe öncülük eden bir firma olarak, yeni tasarladığı transkritik CO2 booster soğutma ünitesi, propan gazı ile soğutma yapan propan chiller ve Türkiye pazarı için CO2 akışkanlı soğutmaya geçisin öncesinde, CO2’li cihazlara göre daha uygun maliyetli ara bir ürün olarak kullanılabilecek, R404’lü cihazlara göre daha az ozon etkisi olan R449 gazla ile çalışan merkezi soğutma grubunu sergileyecek.

Soğutma sektörünün önemli ihracatçılarından olan ve bugüne kadar 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Frigo Block, sunduğu kaliteli ürünler ve hizmetler sayesinde 2018 yılında da pazarlardaki konumunu güçlendirmeye devam edecek.

Frigo Block, yeni hol düzenine göre soğutma sektörünün yer alacağı 12. holde B12 no’lu stantta yer alacak.

 

About The Author

Number of Entries : 126

Leave a Comment

© 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Soğutma Firması

Scroll to top